Ta godt vare på dine vippe extensions!

For å beholde vippene dine rene og pene lengst mulig, er det viktig å ta godt vare på dem. 

Det er mange myter og meninger om hvordan man skal ta vare på vippene. En av de er at du ikke kan vaske øynene, og at du må bruke dykkebriller når du dusjer. Dette er helt feil, for det er viktig å vaske vippene og øynene mens du har vippe exttensions! 

Først og fremst er det viktig å få vasket vekk all sminke, men på en skånsom måte. Viktig å bruke sminkefjerner å vaske naturlige oljer av vippe extensions, så spør din vippe-tekniker hvilken sminkefjerner som kan brukes. Noen sminkefjernere løsner limen til vippene. Støv som legger seg på vippene i løpet av dagen er også viktig å vaske vekk.

Det er anbefalt å rengjørevippene daglig. Det er også veldig lurt å brukevippe extension shampominst 2-4 ganger pr uke. Baby-shampo eller såpe uten oljer kan brukes, men spesial vippe-shampo er best egnet, og mindre irritabelt for øynene. Vippe-shampoen renser og beroliger øynene, og dreper bakterier som legger seg på vippene.

Alltid før hver behandling vasker jeg vippene dine med vippe-shampo, men jeg anbefaler at du gjør dette hjemme også! 

Her er de vippe-shampoene jeg anbefaler: 

Deluxe Lashes vaskeskum, primer 
Disse produktene er spesielt utviklet for vippe extensions.

putos-1.jpg

Produktenes egenskaper:

 • Klargjør dine egne vipper før vippe extensions. 

 • Renser og fjerner sminke, støv og svette fra vippene.

 • Antibakteriell, desinfiserende og dreper bakterier som ligger i vippene. 

 • Beroligende for betent eller iritert hud rundt øynene.

 • Kjølende og oppfriskende for huden. 

Bruk hjemme:

 • 2-4 ganger per uke, da litt skum på fingrene, lukk øynene og vask vippene og øyelokk forsiktig. Skyll av med rent vann. Tørk forsiktig med å trykke forsiktig på øyelokk og vipper. 

 • Bruk vippebørste for å få vippene fine igjen. 

 • Til daglig kan du ta litt skum på en q-tips, sminkepad, vipoebørste eller en myk klut og tørk lett over vippene med lukkede øyne. Ikke nødvendig å skylle etterpå. 

putos-daug.jpg

Anbefales å bruke daglig for å unngå betennelser, og sikre deg en god hygiene mens du har vippe extensions. Fint å bruke på naturlige vipper også! Det har jo en Antibakteriell effekt. 

Skummet kan brukes av alle da det ikke forårsaker irritasjon, tørrhet eller etterlater rester på huden. Passer også til tørr og sensitiv hud. 

Disse produktene får du kjøpt hos meg, og spør meg gjerne om bruk og anbefalinger for å ta best mulig vare på vippene dine!

Til profesjonell bruk:

 1. Rist flasken før du bruk

 2. Ta litt skum på en q-tips, sminkepad, vipoebørste eller en myk klut og tørk lett over vippene med lukkede øyne. 

 3. Bruk mikrobrush 

 4. Skyll av med rent vann.

Når det er åpnet, bruk innen 12 måneder 
50 ml Flaske

Lina Falkauske