0
Vippe extensions og bryn behandling i Sogndal

HVA ER VIPPE EXTENSIONS?

Vippe extensions er ein spennande og behagelig behandling for å skape lengre, fyldigare og meir forma augvipper. Vippene er syntetisk tillaga og blir limt langs vippehåra (1-2 mm i fra fårfeste) ein etter ein. Vippene kjem i fleire farger og lengder, slik at ein kan tilpasse det rettre for deg.

Vippe extensions varer opptil 4-5 veker. Eit naturlig hår lever i frå ca 60 till 100 dagar før det felles, og dei syntetiske vippene vil då bli felt saman med det naturlege håret. Difor er det nødvendig med etterfyll 2-4 uker etter første påsett.

Dei er resistente mot vatn, vatnbaserte rensemidler, varme, basseng (klor) luftfuktighet og kontaktlinser.

Vippene vi brukar til vippe extensions er laga av syntetiske, mjuke fibrar med ein high gloss finish.

Det gode med vippe extensions er at du ikkje trenger å bruke mascara, men om ein ønsker fin det egen mascara til vippe-extensions. Vannfast mascara eller tung augesminke er IKKJE å tilrå.

Når du kjem for vippe påsett skal augene vere fri for makeup. Vask og rens vippene med ein mild rens, ikkje oljete makeupfjerner (som kan gjere at ikkje vippene fester seg skikkelig eller fell av etter kort tid). Bruk ikkje vippetang i forkant, da ein treng å sjå den naturlige vippeforma. Om ein ønsker å farge egne vipper, er det anbefale ein dag i forkant av påsettinga.

Behandlinga i salongen vil ta opptil 2-3 timar, så det er å anbefale å ha med musikk-lydbok til å lytte på igjennom behandlinga.

Korleis fjernar eg vippene?

 1. Bestill time for behandling, vi brukar ein remover for å løyse lim og vippene skånsamt frå dei naturlege vippene dine. IKKJE prøv å fjerne vippa sjølv då du kan rive av og/eller skade vippene dine!

 2. La vippehåra falle naturleg av saman med dei naturlege vippade dine som dei er limt til. Dette vil ta ca 2 månader.

Korleis tek eg vare på dei nye vippene?

For å holde vippe extensions frå LINA fine og langvarige er det nødvendig med riktig vedlikehald.

 • 24-48 timer etter behandling hald augene tørre og unngå kontakt med vann, badstue, damp, soling, og ansiktsbehandlingar.

 • Vaske vippene dine. Det er anbefalt å vaske vippene dine dagleg med olje fri vippe sjampo. Bruk mjukt sminke børste for å vaske vippene dine forsiktig.

 • Børst vippene kvar dag, spesielt om morgonen frå rot til spiss for å halde dei fine. Ta minst mogleg på vippene.

 • Ikkje bruk vippe tang på Extensions. Det kan  skade vippene dine. Det er ikkje nødvendig å bøye vippene dine, men hvis du vil, du kan bruke oppvarma vippe tang.

 • Ikkje bruk mascara på vippe extensions. Fordi dei klistrar seg samen, mister farge og faller av fortare (mange mascara inneheld olje).

 • Unngå oljebaserte produkt nær vippene, bruk kun vatn-base auge sminke fjernar (olje fri).

VEDLIKEHOLD

Naturens syklus av ei vippe er omtrent 60-90 dagar. For å vedlikehalde og holde vippe Extensions fine, anbefaler eg å ha time kvar 3 til 4 veke.
 
Tusen takk for tilliten, eg brukar den beste kvalitet på vippe extension.
Ta gjerne kontakt om du har  spørsmål.

VILKÅR OG BETINGELSER FOR BESTILLING

 • Det er viktig å vite om du har allergier mot vippelimen, syntetiske vipper, gel pads eller den medisinske teipen som vert brukt.

 • Dersom du ikke er sikker på om du reagerer allergisk tilbyr jeg gratis allergitest. Ta kontakt for avtale.
  I allergitesten vil vi teste ut gel pads og den medisinske teipen på huden din. Vi vil også sette på flere vippe extentions på hvert øye. Etter ca.24 timer vil vi se om det er en allergisk reaksjon.

 • Det er viktig å komme til behandlingstimen uten mascara, eyeliner, øyenskygge eller BB-krem.

 • Dersom du ønsker å fylle på vippe extentions bør dette skje hver 3-4 uke. Venter en lengre bestiller du nytt vippe extentions-sett.

 • Avbestilling skal skje 24 timer før behandling. Ved avbestilling kan du ringe eller sende sms til nr. 405 78 234, eller sende epost til: post@lashbrow.no. Du kan også svare på mailen du mottok som bekreftelse på bestilling.

 • Får du en allergisk reaksjon, uten å ha gjennomført den allergiske testen, vil jeg fjerne vippe extentions med en gang. men kunden betaler 100% av behandlingen.

 • Dersom du ikke liker vippe extentions etter førstegangsbehandling og bestemmer deg for å fjerne vippene rett etter behandling, du skal betale 100% av behandlingen.

 • Dersom du ikke er fornøgd med lengden på vippene eller valg av utforming, skal vi sammen finne en løsing. Lengde og utforming kan byttest ved påfyll.

Jeg er utdannet vippetekniker. Jeg vil bruke min faglige kompetanse til å komme med råd til mine kunder i valg av rett størrelse og lengde på vippene. Dersom kunden ønsker vipper som ikke vil passe øynene, skal vi sammen komme til en løsning.

Jeg gir alltid den beste kvaliteten til mine kunder og deler av min erfaring og kunnskap for å gjøre kunden mest mulig fornøgd!

Betaling skal skje rett etter behandling. Du kan betale med kort eller kontant.